Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

I mitt huvud bor vi i ett pappershus
I silhuetten av ett fönster tänder någon ett pappersljus
Jag ligger ensam i min säng
Jag skaver mot mina papperslakan
När jag blundar ser jag ett krig som aldrig kommer
Det är skräcken som håller mig vaken




Fri vers av citronfjäril
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril