Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken.

En kaffekopp i dunkelt gryningsljus
En snusdosa bredvid
Stirrar ner i det svarta kaffets dragningskraft
I hopp om de rätta svaren
Inatt var en sådan natt
Där hjärnan speedade i ultrarapid
Torktumlare, check!
Alla dåliga beslut i livet går på repeat
Det är såhär man ser ut när sömnen är svår
Naken och ynklig vid ett slitet köksbord
Tunnhårig och grå, rynkor likaså
Plufsig och blekfet, ingenting att ha
Målar bilder i mitt huvud
Skriver i sinnlighet
Men vartihelvete tog han vägen?
Den pojken som drömde, hoppades
På att bli omtyckt, ja kanske älskad till och med
En ny dag gryr sakta in
En ny start, nya steg ut i det okända
Det som blir det blir
Men lite flyt vore fint..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP