Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är en underbar känsla av värme, samhörighet, sex och respekt

Kärlek som känns i maggropen när man tänker på den man älskar

Kärlek är när man inte kan få nog av varann och önskar att livet stod still

Kärlek är en underbar sak men som måste vårdas varje dag

Kärlek till den man längtar efter och vill vara med

Kärlek kommer och kärlek går, men om man hittat rätt och med respekt förhoppningsvis den består

Kärleken som finns i hjärta och själ delar man med sig av

Kärleken är en gåva till alla som kan hantera den

Kärlek är underbart.




Övriga genrer av Cina
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-24 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina