Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Själens spegel

Du tittar in i själens spegel
Kan du något se?
Båten hissar sina segel
Ut till havs bege
På stormiga vågor
Gungar jag fram
Utan förmågor
Att vara uppmärksam
På om livet kantrar




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-24 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva