Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På min divan


Jag ser världen med andra ögon
kan inte direkt säga att jag blir upplyft
av det jag ser
för jag ser alla skuggor
som färdas mellan själarnas fönster
en del lyfter oberörda
oavsett krig och andra fasor
medan andra näst intill går under
Jag sitter så här på min divan
och funderar
de oberörda vilken ras tillhör dom
alla kappvändare ?
Är de en kopia av en kopia av en kopia
i ändlösa led





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP