Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min äldre syster är 78 år och är sedan många år gift med Håkan som är 83. Båda har Parkinson men Håkan är fysiskt mycket sämre än min syster.


Förlåt

Mitt i natten vaknar hon. Tänker att hon måste säga det. Går han bort den här natten blir det för evigt osagt. Hon måste säga det genast. Hon väcker honom.

Förlåt för att du varit så ensam hela vårt äktenskap. Förlåt för att vi stängt dig ute alla dessa år.




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-11-24 11:21



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Berörande!
2022-07-21

    Sefarge VIP
Betänksamt hjärtnypande
Skrivet " bättre sent än
aldrig?"
2021-04-05

  Solstrale VIP
Starkt och svårt och bra att dela! Så många är där, att behöva ta det steget, att säga de rätta orden i rättan tid! Du bjuder på konsekvensprosa... Bra där!
2020-12-29

  Eva Langrath VIP
Fint berättat .
2020-12-27

  Rachel Roth
så fint att det blev sagt! Det blir till en påminnelse. Det är så viktigt!
2020-11-26

  Niliboy
Å, så fint. Ja men har man Jesus är man aldrig helt ensam även om det känns ibland!
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP