Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny går in i blomsterbutiken

för att köpa några vackra färggranna blommor till sin tjej
Men han hinner knappt komma in i butiken fören de
alla förtjusande blommorna börjar att skrika åt honom
Ta mig, ta mig, ta mig
Om du gör en bukett av oss kommer din älskade
för alltid att älska dig
Johnny svarar då blommorna med ett leende på sina läppar
Kan ni verkligen lova mig det?
Jag vet inte jag
Jag måste nog få fundera en liten stund till
Blommorna blev då lite ledsna och sura på Johnny
då de svarar honom
Okej, du gör som du vill
Och då Johnny helt plötsligt kände sig lite taskig med en
dålig stil
Så han går fram till den kvinnliga blomsterhandlaren
och säger
Ser du alla de där blommorna som står där vid ingången
De skulle jag vilja att du gör en vacker bukett utav
då du efter det kan lägga de i min bil som står här utanför
Visst, inga bekymmer

Lite senare är Johnny på väg i sin bil till sin älskade
kvinna då blommorna i buketten helt plötsligt börjar
att prata
Du har gjort ett bra val nu, Johnny, för nu lär din älskade
kvinna aldrig låta dig få försvinna
Kan ni verkligen lova mig det, svarar Johnny med ett stort
leende på sina läppar
Ja, vi får väl se?!
Tut Tut Tut..

Johnny går in i blomsterbutiken!

Ken Cassel
24/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-24 11:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Roligt och får mig att tänka på Alice i underlandet, den äldre tecknade versionen med just talande blommor... Men de är ju så att blommor tilltalar människan allmänt sett! :)
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel