Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Polisens nya organisation i Sverige….


114 14


Du har kommit till polisens sambandscentral,
beskriv nu ditt ärende;
- Brottsanmälan!

Är brottsmöte rätt uppfattat?

- Nej, brottsanmälan!

Är brottningsmatch rätt uppfattat?

- Nej, våldtäkt!

Är våtdräkt rätt uppfattat?

- Nej, pågående våldtäkt!

Uppfattar inte, du kopplas nu till
telefonist.

Sambandscentralen; du har nu 451 i
könummer, väntetid ca 6 timmar,
vänta kvar så kopplas du till civil
telefonist.

Phu,.. Phu...Phu...




Övriga genrer (Satir) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje