Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavgjord talangtävling

Skvadern och rävhönan

De möttes i skogens talangtävling

Om vem som var av mest udda slag

Men det hela urartade när faunen kom

De tre udda varelserna skulle bjuda upp

Till en dans av sällan skådad rang

Men den fick ett snöpligt slut

När faunen snubblade på sin svans

Och rävhönan och skvadern 

De hamnade i något som kan liknas vid trans

Så av talangtävlingen blev det inget av

Utan skogens arter av mest udda slag

De sitter där och undrar än

Vem som den titeln tog hem

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-26 07:00



Bookmark and Share


  ULJO
Kul berättelse
2020-11-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
På plats
alla tog sats
ändå slutade tomt
denna seglats...
2020-11-26

  Solstrale VIP
Så ironiskt! Sk-tbra! :)
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP