Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


BORTOM TIDSRYMDEN EXISTERAR VI

 

över allt och ingenstans

finns jaget till bortom allt

i tid bortom tidens rum

 

som i ett jag bortom jaget

där i tid bortom alla tider

inom allt och bortom allt

 

och i dig själv i ditt inre själv där

är du allt det du varit i tiden all

samtidigt som du är i framtiden

 

när du släpper fokus på nuets nu

släpper taget om behovet av distans

tillåt dig att existera i hela ditt vara

 

före allt det som fanns innan du fanns till

fanns i någons jag i allt detta innan det fanns

i ett med genmassans existens som referensen

 

vi är alla en del av allt...

 

vi har andats samma luft 

vi har druckit samma vatten

vi kommer så att göra i evig tid

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-24 13:57



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Liv
-ögonblick
-i evighet
att förvalta

Underbart stålande -ALLT i din text!

Tack!
2020-11-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningen i ord, väl satt
2020-11-24

    Lena Staaf VIP
Ja, det är på något sätt trösterikt att vi är en del av något större.
2020-11-24

  bibbi ahrnstedt
Vackert och fint konstaterat om tidsrymden, allt är så mycket mer komplicerat än vi kan förstå
2020-11-24

  Ulf Carlsson VIP
Påminner lite om Ekelöfs ordlekar om existensens olika tillstånd.
2020-11-24

    glasa VIP

i tiden all
så lyftande
du skriver

med eteriskt ljus

2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP