Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


adventsstämning



varje löv skälver av vinddraget
snart står själen helt naken
och genom lövens tunna gardin
skymtar grannens fönster
där ljusstaken sprider droppar
av glimmande guld
framför våra fötter som passerar

under årets mörkaste tid
tänder vi våra ljus i nedsläckta hus
de ger hopp om en ljusare tid
och lindrar vår längtan efter våren
vi går mot årets slut med långa steg
men ljuset återvänder
då ljusdrottningen anländer







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-11-24 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP