Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Ordlapptäcket färdigt nu...


TRE FÅGLAR MELLAN HALLEN OCH DÖRREN

 

ta på dig skorna

för vad ska vi göra sen

ja vi ska gåsen

snälla du glöm inte soppåsen

ja jag skatan

men du vad har du

nu fått under skon

ingenting mamma 

det är bara sulan




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-24 15:35



Bookmark and Share


  M.Eta
Fyndigt!
2020-11-25

  Bodingen VIP
Haha galant!
2020-11-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dialog som tog
sen den en uppåt
drog, man log...
2020-11-24

    Lena Staaf VIP
Kul!
2020-11-24

  Nils-Robert
Man ler!!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP