Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isprinsessan

Tar ett skär

Ser på dig med sina vackra ögon

Undrar var du tänker

Ta min hand följ med ut i piruetter

Känn dig fri

Våga chansa i livet

Stupar i cirkel

Upp igjen res dig stolt ryggad

Du har så mycket fint i dig

Glid ut över isen

Säker nu

Isprinsessan visar dig din inre kraft

Släpper din hand

Försvinner bort

Står kvar ensam ser isen

Speglar sig 

Tar ett skär bort bort.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 15:51



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt om att våga resa sig upp efter ett misslyckande
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP