Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnas fall

En stjärna faller mjukt för dig

Den lyser upp ditt fönster

Får tänka på kärleken så varm

Som visar sig där en sekund av sitt liv

Stannar upp glittrar bara för dig

Ger tro på allt att det finns hopp

glädje att bara vara ensam i rummet

Du behöver inte vara rädd såren läks

Det är fler  som har samma upplevelse

att inte räcka till

I en tid som är extra svår

Livet gör att det känns länge tills allt är över då

Då kommer en tid där alla dina fönster

lyses upp

En stjärna faller ned för dig ......

Blink!

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 16:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Det är fler som har samma upplevelse

att inte räcka till." Diktens väsen,
2020-11-25

  siv birgitta.a. VIP
tack gulligt skrivit
2020-11-24

  Sparvögat VIP
Din fina dikt ingjuter hopp i en stjärnas ljusa fall...
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP