Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet

Jag vill hålla dig en evighet
leva livet i din famn
Känna värmen av din närhet
och inte bara vara en god vän

När du står och håller om mig
behövs inget mer
Jag mår som allra bäst med dig
och behöver inget mer




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:06



Bookmark and Share


  Fredrik Adolvsson
Tack. Såhär i efterhand, måste tilläggas, är jag dock inte helt nöjd med fjärde raden. Fast det är så det är, och ibland vill man inte pendla - bara byta.
2006-10-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vänskap och kärlek är inget bra att pendla mellan
men du skriver det så fint
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson