Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyktgubbar i vilsemörker

På murens
regnblänksbana

rör sig lyktgubbarna
som i hambotakt

blir min ljusslinga
i vilsemörkret

jag följer dem
till dragspelston

och sagodoft
tills året 1902

blickfångar mina steg




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-24 17:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Harmoniellt svängande saqodoft
i stegen. Specifik anspelning på året 1902.
2020-11-24

  Solstrale VIP
Wow vilken bild du målar, med historiska drag i orden! Bravo!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP