Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetry

Nothing is as devious
as brilliant poetry

Real pain
can never
be masked




Fri vers av Seasons VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-24 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP