Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Konstens konst.
Diktens dikt.
Hon ruvar ännu.
Pärlugglan.
På sin juvel.
Att dyrka språket.
Dialekten i skriften.
Visdom och stränder.
En handfull stjärnfall.
Du skönhet av opal.
Nätter och åter nätter vandrar.
Lämnar en smekning.
Endast en lätt beröring.
Att älska.
En sista gång.
Eller var det en sista gång.
De nätter.
Som redan.
Sagt farväl.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-24 21:30



Bookmark and Share


  Horace
håller med Eva

en återblick
men även hopp
om framtiden i tvekan
en trygg osäkerhet som
inte stänger av utan öppnar

upp
2020-11-25

  Solstrale VIP
Briljant skaldat!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP