Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tysthet

Stjärnlöst
Men mörk är natten

Och ljuden så sköna
I tysthet

Älskade ditt skratt
Men du störde med

Lugnet är bra för själen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger
Publicerad 2020-11-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva