Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt

Visdom trolldom eller bara tjafs
mina ögon ser
och min själ gråter
jag lutar mig tillbaka i fåtöljen och ler
ler för att det gör ont
ler för att det är ett sätt
ett sätt att leta förklaringar utan att tankar ska styras
leta leta leta
för tron för hoppet för önskningarna för maten på bordet
jamen för allt jag känner för
men torka inte ihop och glöm
glöm att du för alltid har skyldighet att
gentemot dig själv om inte annat




Fri vers av Eva Ch
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-10 00:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
De första sex raderna öppnar med tyngd. Den som sett in i mörkret vet om leendet som verktyg.
2020-12-11

    ej medlem längre
Ibland gäller det att tänka först, annars blir det fort & fel. Klok text.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Ch
Eva Ch