Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Linoleumsnitt som jag gjorde i skolan när jag var 13år... 1982...


DELAD GLÄDJE ABSOLUT DUBBEL GLÄDJE

 

Ja absolut är lite svängig emot midnatt sade barnbarnet Emma vid fem (nu 15 har samma syn, "alkohol fy vad äckligt", god inställning för framtiden)...

Men nu, barnbarnet Sebastian på sju tänker på handspritsångorna. Han tolkade som att moln av alkohol bildas av dunstande handsprit, som far upp i himlen med coronapartiklar och regnar ned över havet och fiskarna får sig en kallsup... Ja jag Skrattade så jag grät, och han svarade, men farmor om jag gjorde dig ledsen, för mitt språk, förlåt!... Nej nej sade jag, du gjorde mig bara glad, för din fantasi är så fri! Han log, och sa, farmor du har humor, så skrattade vi ännu mer! :)

Se det kan var bra att dela tankar... Ge glädje och du får dubbelt tillbaka!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-25 10:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att få skratta tillsammans är härligt!
2020-11-25

  bibbi ahrnstedt
fint, det är ju underbart med barnbarn de har en sådan fri fantasi
2020-11-25

  ULJO
Så ödmjukt uttryckt. Delad glädje dubbel glädje. Fint.
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP