Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min dotter och jag

min dotter och jag har ett så fint förhållande på

avstånd så starka band hon gör mej lycklig hon 

 

gör mej stolt stark och stor även fasst hon är så 

skälvständig och stark . så ger hon mej platts i 

 

sitt liv och öppnar sej för mej vi pratar om allt 

presess allt och det gör mej så glad att hon käner 

 

så starkt förtroende för mej . även fast jag har vari

inlåst och frånvarande i stora delar ut av hennes liv 

 

hon är fantastisk hon har all min kärlek och respeckt 

jag kommer alltid stå bakom henne eller vid henes sida 

 

så länge jag lever så länge låga binner i mej . så länge det 

glöder i min själ ska jag älska henne till slutet och backa 

 

upp henne i alla lägen och mit ord är sant för nu står det 

skrivet här . och det går inte att backa ur även om vi blir 

 

arga på varandra så kommer jag finnas där med goda

råd och pengar för det går alltid åt det är dyrt att leva .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-25 11:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Beundransvärd inställning och gott skrivet, ett slags avtal, som du säger, nu är det på pränt! Fint att höra om er relation! Blir glad för er skull!
2020-12-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Kärlek och pengar kanske är en bra kombo.
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten