Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredsförhandlingar och fördrag.


ISRAEL V/S SAUDIARABIEN !


Fredsavtal undertecknat tidigare
med Egypten och Jordanien nu
även Förenade Arabemiraten och
Bahrain, nu köar i förhandling om
fredsavtal Saudiarabien med Israel.

Stabilitet och fred kommer till det
sargade Mellanöstern, återstår nu
endast att inkludera Palestina, de
ska få all den hjälp de kan få av
världssamfundet!

Leve freden!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 11:55



Bookmark and Share


  SatansSon
omskola dem hela bunten.
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje