Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bra

Det är rätt bra
Men det lugna
Är inte nog
För dig

Saknar orden
Att förmedla
Ingenting
Så att spänningen stiger
För dig som redan vet
Hur det är bra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva