Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt personliga space


En gatubild
Hur många liv går du förbi varje dag
utan att segla genom ett DNA- hav?
Vi råkar leva idag, men dom flesta har somnat
Varje person du ser, en saga utan punkter och komma

Nån som skrattar som du kanske bor i Peru
Nån med dina ansiktsdrag går runt nånstans i Prag

Hur kan vi veta?


Har säkert gått förbi miljoner människor
Socialt avstånd mellan mänskliga stjärnstoft
en doft på planeter vi aldrig skickar raketer
Jag kommer aldrig någonsin att träffa dig
Men vad nice att du lät mig va en stund



i ditt personliga space :)




Fri vers (Fri form) av Madrugador
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-25 14:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack
o
tack detsamma :)
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador