Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kännbart


en märklig känsla ändå
är det den sköre
som ska be om ursäkt före
slaget faller
genom ljusets galler?
vi är skapade som vi är
tycke och smak desslika

sorg att veta ändå
före sveket fanns broder och systerskap
men då himlen faller ned

säljer handelsman ut skinnet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-11-25 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP