Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och livet är ditt igen

överallt samma mönster
famlar blint
har ingen framtid

och ändå
en glimt av något annat
och allt förändras
nya vägar tas
och livet är ditt igen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva