Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skrivande


Det finns inget att skriva

Det finns inget att skriva,
inte en endaste rad.
Inte en enda sida eller stycke.
Inget som faller mig på läppen,
inget i mitt tycke.

Ingenting som fungerar,
inget alls som inspirerar.
Inte en endaste ide,
hela min världsbild har fallit på sned.

Ingenting är spännande,
Vill inte skriva om något utlämnande.
Allt är tråkigt allt är trist,
både eldiga strider,
Och fågel på kvist.

Ingenting om svidande kärlekskval,
ej heller om hur det gick för Törnrosa på bal.
Ingenting alls att skriva om,
ingenting som håller.

Så jag får vänta tills det kommer en ide,
något som kan ta diktens form...




Fri vers av Klipparen
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man känner igen sig i detta. Bra uttryckt, med passande ordval!
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen