Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckeln till Beckett är hans så ihärdigt förnekade Kafkaläsningar, Han är så smart, Sam...han lyckades borra sig igenom isen till det eviga livets vatten


Som spole tog jag mig in, Odradek var mitt namn

i mister Knotts hus

en tavla som jag målat

för att trösta Watt




Bunden vers av Horace
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-30 13:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ååååh.....en Beckett-fan !!!!!!!!!!! Bra dag !!!!
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace