Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den restaurang-ägande katten som spelas av Brasse Brännström, i 1997 års julkalender som jag spanar in först nu, fast Knutssons sagor om Svanslös har skymtat förbi förr förstås


KalenderKaraktär 13 1/3 : Trisse i Svanslös

 

 

Trisse driver sitt råttiseri

stadens katter må gott spisa i

 

Rund som tunnan av strömingar full

vill ha gäster från Gräddnos till Bull

 

Hjälper Pelle ur nattgängets klor

Flingor gnistrar i gränd där de bor

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP