Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmögen

Jag är oförmögen att ta hand om mina tankar

När jag väl sätter mig så försvinner dem snabbt

Jag vill förklara men det finns inget ord som kan beskriva meningen jag vill forma

Det är som att det ska vara såhär

Som om det fanns en gud som tänkt ut mig hur jag ska vara

Det är en frustrerande börda

Jag tvingas gå runt med mina ord

Jag inte kan definiera på pappret

Jag är oförmögen till min förmögenhet




Fri vers av Xan
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-11-26 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan