Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanten bland smågrus.

Männen som blickar vars munnar kan bara kallprat och smicker.
Förnekar kylan hos det som syns med glitter.
En sten förblir en Sten trots illusionen av ett vackert sken.
Trots alla skuggors gömda fel, på grund av sin ädelhet, ursäktas en juvel för sin bakrund av grymhet.
Oavsett historia så pekar männen, avgudar stenen för sin prakt.
Dom fyller ett yttre med makt.
Ingen vill åhöra år av mörker, männen förnekar trots att faktumet ekar.
Trots allt lismeri..
Så förblir en Sten formen av en Sten i avsaknad av sitt vackra sken.
Diamanten bland smågrus strålar, men den glänser bara i badet av mitt månljus.




Fri vers av Lillmissmims
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 04:11



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En speciell text....klassiska undertoner i samklang med tydligt beat...Allt i en skön symbios!
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims