Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska

Det finns
styrka och svaghet
i glömska

Den
räddar mig från
självhatets paralys

Den
lämnar öppet mål
för världen
att hånfullt
och på precis samma sätt
såra mig igen




Fri vers av kalldusch
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-26 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch