Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i poesin är nog alltid ett utgångsläge, men sedan...


fått i uppdrag att

se över verkligheten

finna dess grunder




Bunden vers av Horace
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-11-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace