Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visuell/porträtt Haiku

 

Runt skogsbågar, ljus 

Glittrande julprydd grankrans

Av moder jord själv.




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 07:42



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint i ord och bild
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP