Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar mitt liv



Ritar mina egna konturer
Fyller omsorgsfullt i med färg
Låter mitt ljus lysa klart
även om lågan ännu är svag

Behöver inga speglar längre
Målar försiktigt mitt porträtt
Ljuset jag bär är mitt eget
inte längre bara en reflex





Fri vers av Jojo
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 08:36



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Vacker
Kraftfull
Transformation



Tack!



2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo