Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dag för dag..


Finstilt..


Du tecknar
livslinjens
fortsatta färd

Finstilt
över min
handflata

En dag i sänder




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-26 09:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert, kärleksfullt utan åthävor.
2020-11-26

    ej medlem längre
Dina ord visar ödmjukhet inför livet och vi varje dag går ett steg på vägen i vår resa.
2020-11-26

  Solstrale VIP
Ödmjuk skönhet i orden!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP