Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugnet är en stilla ro

lugnet är en stilla ro
och livet i en oas
av andningspauser

ändå vill det leva mer
känna pulsen slå till
gärna på grund av dig

ett hjärta dunkar här
vill dunka även hos dig
gärna i takt med ditt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-26 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva