Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens



Den smulmagade verkligheten
Ställer sig alltid på tå

För att allting förstå

Men när den tittar in i
100-miljontals ljusårs
flöde.

Begriper den plötsligt
ingenting

När tiden färdats så
långt,så länge

Och själva avsändaren
Inte längre existerar

Men budskapet vad
det nu var,finns kvar

I all sin dar där ute
I evigheten och far

Utan att vänta på
något svar.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-01 17:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja tänk när radiovågorna från Hyland når Andromedagalaxen, "den glider in i mål, den glider in i mål..."
2020-12-03

  Kungskobran VIP
Fint skildrat om att minnet av oss finns kvar och färdas med ljusets hastighet ut i den oändliga rymden för kanske en dag vända tillbaka om det inte slukats av ett svart hål på sin väg
2020-12-03

    Lena Staaf VIP
Ja begrundar man den oändliga rymden inser man att man inget har begripit.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP