Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god dryck vatten

En god dryck kallt vatten
är som en god människa
Den lånar inte sitt uttryck
från någon annan




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-26 12:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis alldeles sant!
2020-11-27

  bibbi ahrnstedt
Ja hyllning till vattnet som håller oss levande
2020-11-26

  Solstrale VIP
Mycket bra! /:)
Solskensgod!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP