Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... Jag ÄLSKAr dig ... ... ...




















Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-26 15:18



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Ett av de viktigaste orden. Om inte det viktigaste.
2020-11-26

  ULJO
Fina ord
2020-11-26

  Sparvögat VIP
Jag Älskar din underbara poesi...
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria