Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslor som strån

 

känslorna är

som strån i mig

 

rör sig fram och tillbaka




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-26 12:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA livet är lite så känslor som rusar runt i en evig ström!
2020-12-15

  ULJO
Behagligt hoppas jag
2020-11-26

  Solstrale VIP
Enkel skönhet!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP