Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömkansvärda novembers reträtter.

 

 

mitt hjärta var tyst under hälen,

genom valven bryter zenit en förgäves.

jag skulle hålla mina handflator för att väva tiaror,

med trasiga skärvor på master.

 

jag förvarade mina texter i ett bibliotek

        där all min kulturella rikedom,

det är den inspirerade versen där mina känslor rimmas.

  • varför går du förgäves

stolthet bär oss bland klipporna

och sedan klagar vi över att livet är verkligt

att vi är förförd födda djupt tillbaka ...

 

kan du tigga om rättigheter när du inte vet hur du ger?

du lyssnar inte på jorden, himlen och havet,

när det flödar över utan att välta dem?

stanna ett ögonblick och känn vattens  samtal!

 

Dagens val gör att smeka min kalla bördas axelblad

Och steget lättar i gräset för att hitta dagens korn

Tysthetens häl försvann och lämnade min mun fri.

”Waw”

 

Jag börjar förstå den nya världsorganisationen

Länder utan gränser. Kultur efter önskan,

Mat på bordläggningen efter smak

och i ett lyckligt steg med rätten går jag fram i solidaritet levande!

 

aldrig vill jag mera trampa i novembermörker kring human bridgebox omkrets areacontainer som kretsas av krematorier aska;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-26 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP