Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skillnad på differensen

Skillnaden mellan en sjuk pensionär
och en frisk
är att den förste kanske saknar omvårdnad
och de andre saknar omsorg




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-26 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP