Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Boksläpp: ”ibland ser jag ingen mening för alla ord”

nu har min andra diktsamling
"ibland ser jag ingen mening för alla ord" kommit ut

för mera information
klicka ”utgivet” på min författarsida här

man kan köpa diktsamlingen direkt av mig
eller från Adlibris, Bokus, CDON, Book Outlet eller Vulkan




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-15 11:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Grattis! Också till en busbra titel på boken!
2021-05-01

  SofieVem VIP
Grattis! Stort att få ge ut sin egen diktsamling.
2021-02-20

  Kungskobran VIP
Ord ord alla dessa ord.
Hamlet
Kul skall beställa den från bokus där jag har konto
2021-02-16

  Kungskobran VIP
Härligt, grattis
2021-02-16

  Solstrale VIP
Gratulerar! Och önskar dig lycka till! /:)
2021-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP