Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ivran




Nya korpgluggar.




Omdaningens tidevarv




likt dallrande sträng.




Räds inte visionen där




ivran och mod går omlott.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-26 14:54



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"Ivran och mod går omlott",
som en framtidskraft.

Och älskar ordet Ivran, så
synnerligen vackert!
2020-11-27

  Hon kallar sig poet VIP
"Räds inte visionen där" - just denna rad gillade jag...
2020-11-26

  AiA Maria den fria
” ivran och mod går omlott”

-underbart hjärtegott!

Tack!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP