Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårtankar , sent i november.


vårdans

när våren dansar
mellan jorden och himmeln
pratar koltrasten




Bunden vers (Haiku) av Henrik Sjöberg
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-11-26 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg