Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart natt!

Mörk som bara den
Så hösten är redan här i väntan på vintern
I väntan på att snön ska falla och lysa upp hela naturen
och himmelen med sina vita kristaller på alla träden
ty likaså på alla hustaken och marken

Svart natt
Endast gatlyktornas sken lyser starkt just nu
Det är nästan så att man måste kisa med ögonen
medan man rastar sin hund när man går igenom
stadens annars så färggranna park
För det är så mörkt att man inte ens kan se stjärnorna
uppe på natthimmelen
Men jag antar att det här bara hör till den här årstiden
Så nu väntar jag bara på att nästa sommar ska komma
för att se vad den har att ge
Om Coronaviruset har börjat att bena ut sig för att
lämna allt levande ifred?!

Svart natt!

Ken Cassel
26/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-26 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel