Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hör

Tur att ingen hör
Rädd att jag behöver dig
Viskar för mig själv




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson