Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Finns så mycket luft
Ändå verkar den ta slut
Orkar lite till




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson